TADKA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 610 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tadka. Meer weten? Ontdek meer

1 dec 2022 om 0:31 is een heel goed restaurant voor Indiaas eten en een zeer snelle bezorger en zoete gerechten erg lekker erg goed eten en de prijs is ook erg goed en vriendelijk dus ik raad alle mensen aan om het eten te bestellen want tadka is de beste restaurants i
29 nov 2022 om 0:30 erg tevreden
28 nov 2022 om 16:46 Jeera Rice had no jeera. No plates or spoons were provided even after explicit request. Channa curry was bland, with. no salt or spice.
27 nov 2022 om 15:23 Lekker en snel. Ook goede kwaliteit / service
23 nov 2022 om 20:26 De beste Indiër in de wijde omgeving van Amsterdam Zuidoost. Heerlijke vegetarische gerechten. Altijd dezelfde hoge kwaliteit! Echt super!
23 nov 2022 om 19:42 Korma en spinazie waterig, zuinig met specerijen, paperdum niet knapperig, naan taai. Dit zijn we niet van Tadka gewend. Een paar maanden niet bij jullie besteld en alles is van super naar lage middenklasse. Wat is er aan de hand?
22 nov 2022 om 13:11 Eten was lekker
22 nov 2022 om 11:18 Delivery time was long. Curry had paneer which was a bit hard. Packaging was good.
19 nov 2022 om 17:46 Lekker gegeten, ruime porties!
19 nov 2022 om 8:30 WoW!!!! Wat ik heb besteld was ook geleverd
17 nov 2022 om 20:10 Delicious food, probably one of the best. My British mother in law can confirm it’s proper Indian cuisine!
14 nov 2022 om 22:42 heerlijke gerechten; ik zal jullie aanbevelen