TADKA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 836 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Tadka. Meer weten? Ontdek meer

9 mei 2024 om 8:21 Lekker en op tijd. Goeie service
9 mei 2024 om 6:14 De bestelling kwam later dan de uiterste bezorgtijd (die stond op 15-40min, we kozen hiervoor omdat we snel wilden eten). Maar als je hier rekening mee houdt, is het een aanrader hier te bestellen. Het eten is ècht heel goed!
20 apr 2024 om 20:45 Heerlijk
17 apr 2024 om 14:58 Lekker en super snel!
18 mrt 2024 om 21:00 lekker en vers eten
17 mrt 2024 om 23:59 Het eten was snel bezorgd, nog goed warm. Ik de had de vegan versie van de Baingan bharta besteld en ik vond het heel lekker. De aubergine was heel zacht en goed gekruid. Ik vind het een groot voordeel dat er bij veel gerechten een vegan optie is.
4 mrt 2024 om 19:24 Good, Tasty, and Fast restourant
24 feb 2024 om 1:28 Niet zoveel smaak , garvy smaakte te veel naar tomaat
17 feb 2024 om 12:21 Always delicious but never the same - sometimes VERY spicy but always devour it all!
11 feb 2024 om 20:11 Always a great food experience with you guys! Orders are delivered fast.
5 feb 2024 om 20:29 Very fast delivery and nice portions. Complimentary papadum was a nice surprise. Butter chicken was good, laam saag tasted a bit burnt, so I would pay attention to that next time. Garlic naan was amazing. Will definitely give it more tries.
28 jan 2024 om 18:47 Was weer heerlijk, ze maken het veel te lekker